Siirry suoraan sisältöön

KokoNainen -hyvää oloa ja elinvoimaa reriitti: pe 31.3.-su 2.4.2023

Arvostatko itseäsi riittävästi? Viihdytkö kehossasi? Tunnistatko omat rajasi? Milloin viimeksi olet tuntenut sisimmässäsi aitoa iloa tai syvää rauhaa? Kuinka hyvin tiedostat, mitä sinä todella tarvitset? Viikonloppu on pyhitetty muistuttamaan sinua omasta arvostasi ja siitä, miten paljon voit itse omaan hyvään oloosi vaikuttaa. Saat rauhassa keskittyä kuulemaan itseäsi ja sitä, mikä parhaiten tukisi sinun hyvinvointiasi. Turvallisessa ilmapiirissä saat turvallisesti kokea yhteyden sisäiseen voimaasi ja viisauteesi, kosketuksen aitoon itseesi. Otamme huomioon keho-mieli-henki-sielu-KokoNaisuuden.

Voimaannuttavan viikonlopun aikana teemme monenlaisia kehoa (mm. ääni- ja liikeharjoitteita, läsnäolokävelyt luonnossa), mieltä (mm. alitajuntaa herättäviä kysymyksiä ja oivalluttavia tehtäviä) ja sielua avaavia (mm. intuitiivista kirjoittamista, meditatiivisia rentoutushetkiä), harjoituksia, joista voit valita itsellesi sopivimmat kotiin vietäviksi.  

Retretin toteuttajana Kaija Solana: muutosvalmentaja, kirjoittaja ja sydänlähtöisen itsensä johtamisen (sisäinen johtajuus) asiantuntija. Ohjaajana Kaija on intuitiivinen, lämmin ja oivalluttava. Hän on läsnäoleva kanssakulkija, muutoskatalysaattori ja kohottava kannattelija, joka luo hyvän olon ilmapiirin yhteisissä kohtaamisissa.

Viikonlopun early bird –hinta 199€ (sis. alv) on voimassa 3.3.23 asti. Tämän jälkeen hinta on 222€. Hinta sisältää koko viikonlopun ohjatun ohjelman ja materiaalin. Lisäksi erikseen maksettavaksi tulee Villaforssin täysihoidollinen majoituspaketti 280€. Meitä hellitään täysihoidolla, talon isännän valmistamalla herkullisella lähikasvisruoalla, puusaunan lempeillä löylyillä ja ympäristön ihanilla energioilla. Talolla on itsessään tarinoita kerrottavana ja ainutlaatuinen historia, jota omistajat rakkaudella vaalivat.

Kysymykset & ilmoittautumiset Kaijalle: info@kaijasolana.com, Villaforss yhteystiedot, Villaforss@villaforss.fi, 050-5900412