Siirry suoraan sisältöön

Galleria

Klassista sekä modernia

Villaforssissa on jatkuva sekä vaihtuva taide- ja galleria-näyttely, jossa näet moninaisen taiteen ja taidelajien kokoelman, joista osa on vieraidemme visuaalisena ilona ja osa myytävänä. Mukana on niin klassista, modernia kuin naivistisia töitä, ja mukana on niin tunnettuja taiteilijoita kuin nousevia tähtiä mm. Anna Retulainen, Mark Kostabi, Andy Warholl, Jan Dobkovski, Kuutti Lavonen, Gunter Grass, Oskar Kleineh, Petri Petrie, Ari Kovero, Pekka Suhonen, Johanna Ekola, Sari Moilala ja monia muita.

Nähtävillä on myös taiteilija Maarika Mauryn uudempaa ja vanhempaa taidetuotantoa. Ullakkogalleriassa pääset seuraamaan myös taiteen työstöä. Nyt työstössä kultasävytteiset taulut Saksaan Kronbergin näyttelyyn 2024. Tällä hetkellä on menossa näyttely Helsingissä Kissgalleryssä sekä syyskuussa Luxemburgissa. Muita lähitulevaisuuden näyttelyitä on Lontoo, New York, Rooma ja Firenze

Galleria on avoinna joka kuukauden viimeinen sunnuntai kello 12-16 kahvilan ja viinibaarin kera sekä yksityisnäytöt sovittaessa.