Siirry suoraan sisältöön

Tapahtumat

Kierrätysvaatteiden desing muotinäytös

Minna Canthin ja tasa-arvon päivänä su 19.3.23 järjestetään Suomen ensimmäinen kierrätysvaatteiden design-muotinäytös, jossa on mukana myös Sirkka-Liisa Anttilan itsenäisyyspäivän gaala-asuja vuosien varrelta. Musiikki, taide, hyväntekeväisyys ja iloinen yhdessäolo toteutuvat tilaisuudessa, joka pidetään upeassa 120 -vuotiaassa Villaforss -huvilassa, Forssan Wahrenin puistossa.… Lue lisää »Kierrätysvaatteiden desing muotinäytös

Oman elämäsi strategia 9-11.6.2023

Oman elämäsi strategia 19-20.11-2022: Rakennetaan oman elämän visio ja sinne vievä strateginen polku. Tehdään elämästä itsemme näköinen ja saadaan työkaluja toteuttaa sydämen toiveemme.

Musica Kalevi Aho

Jatkamme jo perinteeksi muotoutuneen Musica Kalevi Aho – musiikkitapahtuman organisointia. Seuraava Musica Kalevi Aho on 16-18.6.2023

Luontoyhteysretriitti

Luontoyhteysretriitti 22.10.2022: Yhteys luontoon ja itseen. Eräkokemuksia Tammelan Torronsuon kansallispuistossa ja Forssan joki- ja puistomaisemissa.

Kohottautuminen sisäiseen voimaan

Lempeän lämmittelyjoogan saattelemana tehdään hieno kundaliinijoogan kriya vahvistamaan terveyttä, turvallisuudentunnetta ja sisäistä voimaa. 
Pienen tauon jälkeen jatketaan ikiaikaisella, keholle luontaisella Vapauttavan Hengityksen intensiivisellä harjoituksella.

KokoNainen -hyvää oloa ja elinvoimaa reriitti: pe 31.3.-su 2.4.2023

Arvostatko itseäsi riittävästi? Viihdytkö kehossasi? Tunnistatko omat rajasi? Milloin viimeksi olet tuntenut sisimmässäsi aitoa iloa tai syvää rauhaa? Kuinka hyvin tiedostat, mitä sinä todella tarvitset? Viikonloppu on pyhitetty muistuttamaan sinua omasta arvostasi ja siitä, miten paljon voit itse omaan hyvään oloosi… Lue lisää »KokoNainen -hyvää oloa ja elinvoimaa reriitti: pe 31.3.-su 2.4.2023

The wisdom of native Americans

Intiaaniviisautta, the wisdom of Native American, holistic approach and traditional Indian philosophy and medicine wheel by Dr. Kimberly Yellow Robe.