Siirry suoraan sisältöön

Tapahtumat

Musica Kalevi Aho

Jatkamme jo perinteeksi muotoutuneen Musica Kalevi Aho – musiikkitapahtuman organisointia. Seuraava Musica Kalevi Aho on 16-18.6.2023

Luontoyhteysretriitti

Luontoyhteysretriitti 22.10.2022: Yhteys luontoon ja itseen. Eräkokemuksia Tammelan Torronsuon kansallispuistossa ja Forssan joki- ja puistomaisemissa.

Vedic Art kurssi

Vedic Art Kurssi 15-16.10.2022 Vapauta luovuutesi ja sisäinen taiteilijasi. Opi 17 taiteen prinsiippiä.

Oman elämäsi strategia 19-29.11.2022

Oman elämäsi strategia 19-20.11-2022: Rakennetaan oman elämän visio ja sinne vievä strateginen polku. Tehdään elämästä itsemme näköinen ja saadaan työkaluja toteuttaa sydämen toiveemme.

Vedic Writing

Vedic Writing 22-29.5.2023: Vapauta kirjoittaja itsessäsi. Viikon kestoinen kirjoitusretretti ja kirjoittajakurssi.

The wisdom of native Americans

Intiaaniviisautta, the wisdom of Native American, holistic approach and traditional Indian philosophy and medicine wheel by Dr. Kimberly Yellow Robe.

Vain sinulle: Yksilöllinen kokonaisvaltainen coaching polku

Asetamme elämän tavoitteita, taltutetaan menneisyyden mörköjä ja turhia uskomuksia sekä jäsennetään ajanhallintaa. Metodimme avulla voidaan käsitellä työtä, henkistä hyvinvointia, sosiaalisia tai hengellisiä aspekteja tai fyysistä hyvinvointia, rahaa, ihmissuhteita tai johtamista. Käytämme työkaluna monipuolisia metodeja: keskustelemme ja hahmotamme asioita harjoitteiden ja keskusteluiden… Lue lisää »Vain sinulle: Yksilöllinen kokonaisvaltainen coaching polku