Siirry suoraan sisältöön

Tapahtumat

Villaforssin kesäravintola

Villaforss puutarhagrilliravintola aukeaa 9.6.23. kesäviikonlopuiksi. Pieni ja tunnelmallinen grilliravintola palvelee englantilaistyyppisen puiston sisällä terassilla.

Kierrätysvaatteiden desing muotinäytös

Minna Canthin ja tasa-arvon päivänä su 19.3.23 järjestetään Suomen ensimmäinen kierrätysvaatteiden design-muotinäytös, jossa on mukana myös Sirkka-Liisa Anttilan itsenäisyyspäivän gaala-asuja vuosien varrelta. Musiikki, taide, hyväntekeväisyys ja iloinen yhdessäolo toteutuvat tilaisuudessa, joka pidetään upeassa 120 -vuotiaassa Villaforss -huvilassa, Forssan Wahrenin puistossa.… Lue lisää »Kierrätysvaatteiden desing muotinäytös

Musica Kalevi Aho

Jatkamme jo perinteeksi muotoutuneen Musica Kalevi Aho – musiikkitapahtuman organisointia. Seuraava Musica Kalevi Aho on 16-18.6.2023

Luontoyhteysretriitti

Luontoyhteysretriitti 22.10.2022: Yhteys luontoon ja itseen. Eräkokemuksia Tammelan Torronsuon kansallispuistossa ja Forssan joki- ja puistomaisemissa.

Kohottautuminen sisäiseen voimaan

Lempeän lämmittelyjoogan saattelemana tehdään hieno kundaliinijoogan kriya vahvistamaan terveyttä, turvallisuudentunnetta ja sisäistä voimaa. 
Pienen tauon jälkeen jatketaan ikiaikaisella, keholle luontaisella Vapauttavan Hengityksen intensiivisellä harjoituksella.