Siirry suoraan sisältöön

Tarina

Villaforssin arvot

Villafors on kotimme, mutta haluamme myös avata ovemme vieraillemme. Villaforsissa vaalitaan siis perinteitä ja kestävyyttä, mutta katsotaan myös eteenpäin ja luodaan onnistumisen eväitä. Villaforssissa voi puhdistautua menneen murheista, juhlistaa nykyhetkeä sekä luoda uusi menestyvä ja onnistuva tulevaisuus, oli sitten kyse yksilöstä tai työyhteisöstä.

”Villaforssin arvot sydämellisyys, sisukkuus sekä show-wow kumpuavat puheesta, jonka pidin isoäidilleni, Satu Sinikka Suhoselle, hänen 95 syntymäpäivillään. Nämä kolme nousevat nyt Villaforssin arvoiksi”

Maarika Maury

SYDÄMELLISYYS

Mummi ja ukki olivat sydämellisiä ja välittäviä, ihan kaikille. Tätä tunnelmaa ja lämpöä haluamme vieraidemme kokevan Villaforssissa. Olemme läheisiä ja lämpimiä, palvelevia, kuuntelevia, kannustavia, sopuisia, positiivisia ja yhteistyötä tekeviä.

SISUKKUUS

Villaforssin tunnelmassa isoäidin ja isoisän opeilla opin, että kaikki on mahdollista. Jos joku menee mönkään, aloitetaan uudestaan, kaikki on opittavissa ja kaikesta selviää.

SHOW JA WOW

Isoäiti ja isoisä ovat tarinoiden ja wow kokemusten ja elämysten lähde. Mummi oli täydellisten kutsujen loihtija, täällä järjestettiin tapahtumia ja tunnelmallisia jouluja. Myös arkiaamun puuro tai itsetehty viili oli juhlahetki. Showssa ja wow:ssa on sisällä rakkaus taiteeseen, musiikkiin, ruokaan ja viihdyttäviin puheisiin ja teatteriin ja tapahtumiin. Mummi kertoi elämänsä hienoimman kokemuksen olleen pyörremyrskyn keskellä, siinä missä muut matkalaiset reklamoivat matkan menneen mönkään. Wow on siis asennoitumisasia.

Maarika Maury

Talon emäntä Maarika Maury (KTM) on kirjailija, käsikirjoittaja, taiteilija, valmentaja, tutkija ja toimitusjohtaja. Hän on aktiivinen moniosaaja, joka on ehtinyt toteuttaa useita unelmiaan, joista uusin on Villaforssin hankinta. Hän on toiminut valmennusyritys Kissconsulting Oy:n toimitusjohtajana jo kolmekymmentä vuotta valmentaen monipuolisin teemoin johtajuutta, muutosjohtajuutta, brändityötä, luovuutta, vuorovaikutusta, ajanhallintaa, hyvinvointia sekä niin yrityksissä kuin kuntakentällä. Hän tekee väitöskirjaa Vaasan Yliopistoon strategiatyöstä. Hän on kansanvälisestikin mainetta saanut ammattitaiteilija sekä Vedic art-taideopettaja ja galleristi. Hän on käsikirjoittanut teatterin Pelolla johtaminen on perseestä, ja Herra Arki, Elämää, ei hoivaa dokumentin sekä julkaissut seitsemän kirjaa. Hän on ymmärtää ihmistä sekä organisaatiota kokonaisvaltaisella näkemyksellä.

”Kun olin 25 vuotias vuotias, Villaforss, minun mummolani, oli myynnissä. Halusin ostaa talon jo silloin ja perustaa tänne kurssi- ja valmennuskeskuksen. Seuraavan kerran talo oli myynnissä kymmenen vuotta myöhemmin. Silloin talon osti Alpo Suhonen, joka kunnosti talon upeasti. Jostain syystä olen nähnyt talosta säännöllisesti unia ja käynyt taloa säännöllisesti tapaanassa. Nyt on Villaforssin aika.”