Siirry suoraan sisältöön

Elämyksiä ja valmennuksia

Elämyksiä ja valmennuksia

Räätälöimme ryhmällenne myös mitä moninaisimpia innostavia aktiviteetteja tai valmennuksia, joiden vetäjinä toimivat osaavat ja innostavat ammattilaiset. Elämykset voidaan räätälöidä tilaisuuden luonteen ja tavoitteen mukaisesti tukemaan tavoitettanne tai tuomaan vaihtelua ja elämyksiä päivään tai tukea työyhteisön tavoitteita.

ELÄMYKSIÄ

Tilaisuuttanne voi virittää erilaiset ulko- tai sisäaktiviteetit. Elämyksiä voidaan rakentaan luonnon, taiteen tekemisen tai musiikin ympärille. Voimme lähteä Torronsuon kansallispuistoon pitkospuille, jokimelontaretkelle kehräämön alueelta tai organisoida erilaisia tiimipelejä. Henkisen hyvinvoinnin ja mielenrauhan etsintää voidaan vahvistaa mm. meditoinnin, joogan, tai mielikuvaharjoitteiden tai luontoyhteysharjoitteiden avulla. Draama- ja tarinateatteri tehostaa monien kokousten tavoitteita ja tuo elämyksiä päivään. Herra Arki tai Pelolla johtaminen on Perseestä näytelmät tuovat isompiin juhliin huumoria työyhteisön elämästä tai murhamysteerissä päästä ratkaisemaan, kuka onkaan murhaaja. Illanviettona voi olla viinimaistajaiset tai kokkikoulu. Kokouksen oheen voi tilata hieronta- tai energiahoitoja.

VALMENNUKSIA

Koska omistajat ovat työelämän valmentajia on helppo organisoida asiantuntevaa valmennusta moninaisista teemoista oli sitten kyse yhteisen suunnan ja strategian löytämisestä, innovaation herättelystä, yhteistyön kehittämisestä, myyntitaitojen herättelystä tai paremmasta johtamisesta. Villaforssin monipuolisten elämysten avulla voimaannutaan hyvinvoinnin ja paremman ajanhallinnan äärelle.